ReCONNET Vragenlijst voor patiënten


Beste patiënt,

U wordt bij ons jaarlijks opgevolgd in kader van het systeemsclerose zorgpad in het UZ Gent, dienst Reumatologie. Vanuit het Europees Referentienetwerk voor zeldzame bindweefselaandoeningen (ERN ReCONNET) kregen wij de vraag u onderstaande vragenlijst toe te sturen. Dit Europees netwerk heeft als doel de zorg en behandeling van uw aandoening op Europees niveau te optimaliseren, zodat wij u nog beter kunnen helpen en tevens een op maat gemaakt zorgadvies kunnen geven. Aan de hand van onderstaande anonieme en korte vragenlijst wensen we uw mening hierover verkrijgen.https://docs.google.com/forms/d/1wg1ZzbacRlPrHYvQcqjFRDaaRDrGHPqqKPrM_s-tOjs/viewform?edit_requested=true

Mogen wij u dan ook vriendelijk vragen deze vragenlijst in te vullen en ons hierover via mail op de hoogte te brengen? Zo kunnen wij dit van dichtbij opvolgen.
Alvast bedankt voor uw deelname!


Met vriendelijke groeten

Prof. Vanessa Smith
Namens het voltallige scleroderma team UZ Gent

Copyright 2023 – Sclero’ken VZW – All Rights Reserved