Verwendag


Beste lotgenoten,

Onze verwendag komt langzaam dichterbij…

Voor diegene die de info niet kregen of gezien hebben op de sclerodermiedag… Nog even kort…

 

We organiseren een dag waarop jijzelf centraal staat op zaterdag 13 oktober 2018.
Het wordt een dag vol verwennerij met onder andere kleur en stijladvies, massage, voetverzorging, ergotherapie, … en natuurlijk informatie en hulpmiddelen om de koude winter door te komen! Er wordt ook een goodiebag voorzien voor alle lotgenoten.

 

We kozen als locatie voor “de gulden middenweg” tussen Antwerpen en Gent. De locatie is Sinaai geworden.
We bezorgen hierbij de treinverbindingen vanuit de grote stations naar Sinaai. Vanuit Sinaai station is er een pendeldienst voorzien naar de locatie. Dus je hoeft maar enkele stappen te zetten. Deze mensen zullen een T-shirt van Sclero’ken dragen zodat ze herkenbaar zijn.
Uiteraard is het ook vlot te bereiken met de wagen, voor diegene die dit liever doen. Met de wagen neem je op de autostrade afrit Waasmunster. Vanaf daar zullen er wegwijzers staan richting Sinaai.

 

Onze verwendag begint stipt om 12.30 uur en eindigt ten laatste om 20.00 uur. Uiteraard is er genoeg eten en drank voorzien. We houden ook rekening met eventuele gluten- of lactose-intolerantie. Gelieve dit dan bij jouw inschrijving te vermelden.

 

Ziet jouw partner het niet echt zitten om jou een hele namiddag te missen? Dan laten we hem of haar niet in de kou staan. Zij kunnen zich in een afzonderlijke ruimte bezighouden (partneropvang ☺ ).

 

We kijken enorm uit naar jullie komst en jullie keren zeker goedgeluimd en ontspannen huiswaarts. De moeite om erbij te zijn! Hopelijk tot dan!

 

Nuttige informatie:

Adres: Dorpshuis Sinaai
Dries 82
9112 Sinaai
Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Aanvang: 12.30 uur
Einde: ten laatste 20.00 uur
GSM: 0477226069

 

 

Onze verwendag wordt gesponsord door o.a.: